Syysbreikki

21.10.2023

Hyvinvointi Värkkääjä -hanke osallistui nuorille suunnattuun Syysbreikki 2023 -tapahtumaan. Tapahtuma tarjosi hauskaa tekemistä ja tutustutti nuoret paikallisiin toimijoihin. Tapahtuman kruunasi Sexmane-nimisen artistin keikka.

Hyvinvointi Värkkääjä -hankkeen tavoitteena on edistää nuorten hyvinvointia ja osallisuutta tekemällä yhdessä erilaisia projekteja, kuten tapahtumassa esiteltiin osallistujille; DIY pelikoneita ja 3D-tulosteita. Hankkeen esittelypisteellä nuoret pääsivät kokeilemaan hankkeessa valmistettuja pelikoneita, jotka keräsivätkin totuttuun tapaan todella hyvin nuorten huomion. Nuoret saivat myös mukaansa hankkeen sekä yhdistyksen logolla varustettuja tarroja ja avaimenperiä, jotka oli tulostettu tapahtumassa esillä olleella 3D tulostimella.

Esittelypisteellä oli vilkasta koko tapahtuman ajan ja nuoret antoivat (sanatonta) positiivista palautetta hankkeesta. Monet nuoret ilmaisivat kiinnostuksensa osallistua hankkeeseen jatkossa.
Hankkeen tontut kiittää kaikkia tapahtumaan osallistuneita nuoria ja toivottaa heidät tervetulleiksi mukaan hankkeen toimintaan!

~Juuso K~