Hyvinvointi Värkkääjä

Hyvinvointia ja merkitystä yhteisöllisen rakentelun kautta

Hankkeesta

Tervetuloa Hyvinvointi Värkkääjän maailmaan, missä yhdessä rakennamme hyvinvointia ja luomme yhteisöllisyyttä. Koronapandemia on tuonut esiin monia haasteita, erityisesti nuorille, jotka ovat kokeneet yksinäisyyden ja tunne- ja vuorovaikutustaitojen heikentymisen vaikeuttavan työelämään siirtymistä. Hyvinvointi Värkkääjä (HyVä) -hanke syntyi vastatakseen näihin haasteisiin.

HyVä on yhteisöllinen hanke, joka tarjoaa värkkäily- ja hacklab-toimintaa edistäen samalla hyvinvointia ja uuden oppimista. Uskomme, että värkkäily, jossa yhdistyvät perinteinen käsityö ja moderni teknologia, voi auttaa löytämään merkitystä arkeen ja luomaan polkuja eteenpäin.

Tavoitteenamme on rohkaista osallistujia työnhakuun ja opiskelupaikan hakemiseen, tiivistää yhteistyötä paikallisten toimijoiden kanssa, ja etsiä uusia yritys- ja työelämäyhteistyökumppaneita. Hankkeemme tarjoaa monipuolisia toimintoja, kuten omien ideoiden toteuttamisen teknologian avulla, mikroprosessorien hyödyntämisen arjessa, nokkelan kiertotalouden, epätavallisia liikuntamalleja ja tapahtumatuotantoja.

Hyvinvointi Värkkääjä ei ole vain fyysinen paikka, vaan myös verkosto, joka tukee osallistujiaan omista lähtökohdista käsin. Uskomme yhdessä tekemisen voimaan ja värkkäilyn mahdollisuuksiin.

Voit liittyä yhteisön Discord kanavalle täältä

Hankkeen tavoitteena on lisätä mahdollisuuksia työllistymiseen ja opiskeluun, oppia uusia taitoja, torjua yksinäisyyttä, lisätä paikallisten toimijoiden ja yritysten tuntemusta Hacklab Mikkelin mahdollisuuksista, ja tiivistää verkostojen yhteistyötä.

Tervetuloa mukaan HyVä-yhteisöön, missä voimme yhdessä rakentaa hyvinvointia ja luoda yhteisöllisyyttä. Ota rohkeasti yhteyttä ja liity mukaan HyVä-hankkeeseen, niin voimme yhdessä saavuttaa enemmän!