Teknologia 23

8.11.2023

Oli pirteä marraskuun aamu ja HyVä-hankkeen työntekijät lähtivät tutustumisreissulle jokavuotuiseen Teknologia -tapahtumaan. Yhdistys on aiemminkin osallistunut tapahtumaan ja tämänkin vuoden tapahtuma ei jättänyt osallistujia kylmiksi.

Teknologia -tapahtuma on ehdottomasti kokemisen arvoinen, jos tekniikka kiinnostaa yhtään! Tapahtumassa pääset tutustumaan erilaisiin 3D tulostustekniikoihin, automatiikkaan, tekoälyllä höystettyihin kone-näköihin ja muuhun kiehtovaan. Vaikka tapahtuma on ehkä luonteeltaan enemmän suunnattu suurten yritysten verkostoitumista varten on silti ollut paljon mielenkiintoista tarjontaa tavallisille arjen harrastajille ja pällistelijöille.

Tapahtuma kesti koko päivän ja siirryimmekin varhain aamu seitsemän aikoihin junalla kätevästi kohti Pasilaa. Digitan pisteellä pohdimme LoRa tekniikan hyödyntämistä hankkeen toiminnassa mm. aarimaan älyllistämisessä. Ideoita yhteisille projekteille kertyi runsaasti ja yhteistyökumppaneiden yhteystietoja kerättiin. Tarvittaessa jos osallistuja kaipaa metallisen 3D tulosteen prototyypistään, meiltä löytyy yhteystiedot suomalaiseen tuottajaan, jonka kautta tämä on mahdollista toteuttaa.

Saavuimme myöhään illalla takaisin Mikkeliin ja osallistujat suuntasivat koteihinsa, kenties hiukan enemmän inspiroituneina! :)

Jos sinua kiinnostaa yhtään tapahtuma ja et yksin halua lähteä, niin voit lähteä meidän kanssa seuraavaan Teknologia 24 -tapahtumaan! Voit olla meihin yhteydessä sähköpostitse (footer osiossa tuossa alhaalla) tai tulemalla Discordiin kärkkymään.

~Juuso K~